""

Yozgat bir kez daha başardı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:32

Yozgat bir kez daha başardı

SMA hastası 7 aylık Eslem Fatma Altındağ’ın tedavi edilebilmesi için ihtiyaç duyulan 2 milyon 200 bin dolara ulaşıldı.

Yozgat bir kez daha başardı
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2022 - 14:36

Milyonda bir bebekte görülen ve tedavisi ülkemizde yapılamadığı için yurt dışında tedavi edilmesi gereken Spinal Masküler Atrofi (SMA) hastalığına düçar olan Eslem Fatma’nın tedavisi için ihtiyaç duyulan 2 milyon 200 bin dolar yardım kampanyası ile kısa sürede toplandı.

Bu süreçte her bir Yozgatlı gerek gönüllü olarak kampanyalar, organizasyonlar düzenleyerek, gerekse bu kampanya ve organizasyonlara katkı sunarak bir şehrin tek yürek olarak bir arada sorunlarına, evlatlarına nasıl sahip çıktığının örneğini gösterdi.

Daha önce Yiğit Alp adlı bebek Yozgatlıların tek yürek olarak dost elini uzatması ile tedavi sürecine başlamıştı. Yozgatlıların bu dost elini bir kez daha Eslem Fatma için uzatması ile tedavi için gereken miktar toplanarak bebeğin sağlığına kavuşması için tedavi süreci başlayacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.