""

Yozgat Bozok Üniversitesi ailesi TOGG’u incelediler « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:41

Yozgat Bozok Üniversitesi ailesi TOGG’u incelediler

Yozgat Bozok Üniversitesi Ailesi, Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ öncülüğünde Yozgat’ta bu yıl üçüncüsü düzenlenen Evlilik ve Mobilya fuarında görücüye çıkan Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u inceledi.

Yozgat Bozok Üniversitesi ailesi TOGG’u incelediler
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 16:55

Yozgat’ta bu yıl 24-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Evlilik ve Mobilya fuarında Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, tanıtım çalışmaları kapsamında vatandaşların beğenisine sunuldu. Türkiye’nin otomobili TOGG’un Kapadokya Bej renkli SUV modeline ilgi büyüktü. TOGG’u görme fırsatı bulan Yozgat Bozok Üniversitesi ailesi, yerli ve milli elektrikli aracı inceledi. Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ TOGG’un Türkiye’nin, 85 milyonun ortak gururu olduğunu belirterek, prestijli bir Türk markası olarak TOGG’un dünyanın birçok ülkesinde yolları süsleyeceğinin altını çizdi. TOGG’un, ülke için büyük kazanım olacağını vurgulayan Karadağ, “Böyle bir aracın ülkemize kazandırılmasından dolayı başta Cumhurbaşkanı’mız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı’mız olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.