Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat Bozokspor, Ali Burak Atmaca’yı kadrosuna kattı

TFF 3. Lig’de mücadele eden Yozgat Bozokspor, kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir transfere imza attı.

TFF 3. Lig’de mücadele eden Yozgat Bozokspor, kadrosunu güçlendirmek adına

Yozgat Bozokspor Kulüp Başkanı Alparslan Akyüz, Bayburt İl Özel İdaresi’nde forma giyen Ali Burak Atmaca’yı, 2024-2025 sezonunun ikinci yarısında takımına katıldığını duyurdu.
Ali Burak Atmaca’nın transferi, Yozgat Bozokspor için önemli bir adım olarak değerlendirilirken, tecrübeli futbolcunun takımın hücum hattına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
Atmaca, Bayburt İl Özel İdaresi’nde gösterdiği performansla dikkat çekmiş ve Yozgat Bozokspor’un ikinci yarıdaki hedeflerine ulaşması için önemli bir isim olarak öne çıkmıştı.
YOZGAT BOZOKSPOR’UN TRANSFER HAMLESİ DEVAM EDİYOR
Yozgat Bozokspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ederken, kulüp başkanı Alparslan Akyüz, yeni transferle birlikte takımın gücüne güç katacaklarını ve sezonun ikinci yarısında daha güçlü bir performans sergileyeceklerini belirtti.
Atmaca’nın takıma katılmasıyla birlikte Yozgat Bozokspor’un, ligdeki yarışta iddialı bir konuma gelmesi hedefleniyor.
Ali Burak Atmaca, yeni takımında başarılı olacağını belirterek, Yozgat Bozokspor taraftarına teşekkür etti ve ikinci yarıda en iyi şekilde mücadele edeceğini vurguladı.
/Osman Tolga YILMAZ

Reklamı Geç