""

Yozgat Bozokspor için toplantı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

23 Eylül 2024 - 20:24

Yozgat Bozokspor için toplantı yapıldı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, Yozgat Bozokspor’un geleceği ve geliştirilmesi amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Yozgat Bozokspor için toplantı yapıldı
Son Güncelleme :

23 Eylül 2024 - 18:07

Toplantıya AK Parti milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, MHP Milletvekili Ethem Sedef, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Bozokspor Yönetimi, sivil toplum kuruluşları (STK) ve Yozgatlı iş insanları katıldı.
Toplantıda;Yozgat’ın spor altyapısını güçlendirmek ve Bozokspor’un başarısını pekiştirmek için kritik bir rol oynayacağı belirtildi. Yozgat Bozokspor’un, şehirdeki birlik ve beraberliği pekiştiren bir sembol olduğu vurgulandı.
Yozgat Bozokspor’un mevcut durumu ve gelecekteki hedefleri üzerine değerlendirmeler yapıldı. Katılımcılar, kulübün başarılarını artırmak ve Yozgat’ın spor alanındaki potansiyelini ortaya çıkarmak için çeşitli stratejiler üzerinde durdu. Vali Özkan, Yozgat Bozokspor’un yerel ekonomiye ve gençlere sağladığı katkılara vurgu yaparak, sporun önemini ve desteklenmesi gerektiğini ifade etti.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.