""

Yozgat Bozokspor Nilüfer Belediyeyi konuk edecek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:43

Yozgat Bozokspor Nilüfer Belediyeyi konuk edecek

Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele veren temsilcimiz Yozgat Bozokspor, ligin 17’nci haftasında Bursa Nilüfer Belediyespor’u yarın konuk edecek.

Yozgat Bozokspor Nilüfer  Belediyeyi konuk edecek
Son Güncelleme :

11 Şubat 2017 - 7:00

Saat 13:00’da Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Hasan Kılıç ve Ö. Kaan Çınar yönetecek. Ankara bölgesinden Ali Şahin’in gözlemci olarak görev yapacağı karşılaşmada kırmızı siyahlı ekibimiz galibiyet hedefliyor.
HAZIRLIKLAR
ANKARA’DA MAÇ YOZGAT’TA
Bursa Nilüfer Belediyespor’u konuk edecek olan temsilcimiz, hazırlıklarını Ankara’da sürdürdü.
Kırmızı siyahlı ekip, çalışmalarını Antrenör Rıfat Şahin ve Adem Kızılay nezaretinde Ankara Cebeci’deki Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonunda yaptı.
YENERSEK 6’NCI
SIRAYA
YÜKSELECEĞİZ
Yozgat Bozokspor Kulüp Başkanı Cenker Doğan, son iki haftada aldıkları galibiyetle üst sıralara yaklaştıklarını belirterek, yarın 6 puanlık maça çıkacaklarını söyledi.
Bursa Nilüfer Belediyespor’u yendikleri takdirde 6’ncı sıraya çıkacaklarına değinen Doğan, kritik maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydetti.
Kulüp Başkanı Doğan, ligin ilk yarısında Bursa’da oynadıkları maçta hak etmedikleri mağlubiyet aldıklarına vurgu yaparak, hem rövanşı hem de ikil averajı ellerine geçirmek istediklerini kaydetti.
TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ
Doğan, taraftar desteği ile Bursa Nilüfer Belediyespor’u yeneceklerine inandıklarını belirterek, ‘Bizimle alakalı olarak olumsuz görüşler hakimdi.
Ancak geldiğimin nokta itibari ile ligin önemli bir rengi olduk. Ligin vazgeçilmez takımları arasına girdik. Oluşturduğumuz karakterli kadro ile Avrupa’ya gitmek istiyoruz’ dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19