""

Yozgat Bozokspor’un yol haritası belirlendi « Yeniufuk Gazetesi

18 Ekim 2024 - 06:41

Yozgat Bozokspor’un yol haritası belirlendi

Yozgat Bozokspor’un TFF 3. Lig heyecanı öncesinde şehrin önde gelen isimleri, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret ederek takıma verdikleri destekleri dile getirdi. Ziyarette, Yozgat Bozokspor’un gelecek hedefleri ve yönetimde yer alacak isimlerin belirlenmesi konuları ele alındı.

Yozgat Bozokspor’un yol haritası belirlendi
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2024 - 18:32

Ziyarette bulunan AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Ferman Zararsız, Sağlık Sen Şube Başkanı Gökhan Eroğlu gibi önemli isimler, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek Yozgat Belediyesi Bozokspor’un önümüzdeki dönemdeki hedeflerini masaya yatırdı.
Vali Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada Yozgat Bozokspor’un şehir için büyük bir değer taşıdığını belirterek;
“Takımımız, Yozgat’ın gurur kaynağıdır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da Yozgat Bozokspor’un yanında olacağız ve başarılarına destek olacağız. Amacımız, kulübümüzü daha da ileriye taşımak ve şehrimizi temsil etmek” dedi.
Yeni yönetim seçimleri öncesinde yapılan bu önemli ziyarette, Yozgat Bozokspor’un gelecek planlamaları ve yönetimde yer alacak isimlerin belirlenmesi için fikir alışverişi yapıldı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, seçilecek olan yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, desteklerinden dolayı sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına, esnaflara ve Yozgat halkına teşekkür etti./Mehmet EROL

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19