""

Yozgat Çözüm Fen Lisesi, yarı finale çıktı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 15:47

Yozgat Çözüm Fen Lisesi, yarı finale çıktı

Çorum’da 2-5 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar (B) Basketbol Grup Müsabakalarında Yozgat Çözüm Koleji Fen Lisesi, grup birincisi oldu ve adını yarı finale yazdırdı.

Yozgat Çözüm Fen  Lisesi, yarı finale çıktı
Son Güncelleme :

07 Mart 2017 - 7:00

Yozgat Çözüm Koleji Fen Lisesi, eğitimde gösterdiği başarıyı okul sporlarında da taşıdı. Çorum’da gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol müsabakalarında B Grubunda Samsun, Kırşehir, Kayseri ve Amasya ile aynı grupta yer alan Yozgat Çözüm Koleji Fen Lisesi Kız Basketbol takımı, rakiplerini geçerek final müsabakasına çıktı.
Final müsabakasında Samsun Spor Lisesi Kız Basketbol takımı ile karşılaşan Yozgat Çözüm Koleji Fen Lisesi, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 35-22 kazanarak yarı finale yükseldi.Grup müsabakalarında gösterdikleri özveriyi yarı final müsabakalarında da sergileyeceklerini dile getiren Yozgat Çözüm Koleji Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hacı Hüseyin Çelik,”Grup müsabakalarına okulumuz kız basketbol takımımızla çok iyi hazırlanmıştık. Çorum’da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol Grup Müsabakalarında rakiplerimizi tek tek geçtik ve finalde Samsun Spor Lisesi ile karşılaştık.
Rakibimizi üstün bir oyunla mağlup ettik ve adımızı yarı finale yazdırmayı başardık. Sergiledikleri mücadele ve emeklerinden ötürü öğrencilerimi tebrik ediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum, başarılarını yarı final müsabakalarında da sürdüreceklerine inanıyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.