""

Yozgat Emniyeti, başarılı operasyonlarına devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:06

Yozgat Emniyeti, başarılı operasyonlarına devam ediyor

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde yürüttükleri etkin çalışmalarla uyuşturucu ve diğer suçlara karşı başarılı operasyonlarına devam ediyor.

Yozgat Emniyeti, başarılı operasyonlarına devam ediyor
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2024 - 17:14

17 Temmuz 2024 tarihindeki operasyonlarda:

İl Merkezindeki Operasyonlar:

İl dışından Yozgat’a uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli araç yakalandı. Yapılan aramada 704 adet sentetik eczaele ele geçirildi. Operasyon sonucunda şüpheli 2 kişi, TCK 188 (Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddeleri İmal ve Ticareti) suçundan tutuklandı.

Uyuşturucu Madde Ticareti Operasyonu:

İkamet baskınlarıyla gerçekleştirilen operasyonda, 3 şüpheli şahıs uyuşturucu madde ticareti yaparken yakalandı. Yapılan aramalarda 75.85 gram bonzai maddesi, 27 adet sentetik ecza maddesi ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüphelilerden biri uyuşturucu madde kullanmak (TCK 191), diğerleri ise uyuşturucu ticareti (TCK 188) suçlarından tutuklandı.

Asayiş Operasyonu:

Silahla yağma suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan bir şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı ve cezaevine teslim edildi.

Yerköy İlçe Operasyonu:

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, cinsel taciz suçundan aranan bir şahıs yakalandı. Şahıs, 6 ay 22 gün hapis cezasıyla aranıyordu. Yakalanan şahıs, gerekli yasal işlemler sonrası cezaevine teslim edildi.

Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, operasyonlarda görev alan ekiplerin gösterdiği başarıdan dolayı memnuniyetini dile getirerek, şehirdeki güvenlik ve huzurun korunması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. Tecimer, vatandaşların güvenliği ve toplumun huzuru için emniyet güçlerinin her zaman hazır ve nazır olduğunu vurguladı./Yusuf BAĞCI

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.