""

Yozgat Gimat şubelerinde ette büyük indirim « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:02

Yozgat Gimat şubelerinde ette büyük indirim

Yozgat’ta 11 şubesi ile gıda sektörünün öncü kuruluşlarından olan Gimat Marketler zinciri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının “Ucuz Et Projesi”ne destek amacıyla et fiyatlarında indirim yaptı.

Yozgat Gimat şubelerinde  ette büyük indirim
Son Güncelleme :

09 Kasım 2017 - 7:00

Gimat Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, düzenlediği basın toplantısında, Yozgat’ta et fiyatlarının büyük şehirlere göre düşük olduğunu, buna rağmen ucuz et projesini desteklediklerini söyledi.
Bu kapsamda, satışa sundukları etlerin fiyatlarında indirime gittiklerini belirten Özışık, “Bugün itibariyle Yozgat’taki bütün Gimat şubelerimizde ithal et fiyatlarının altında satış yapmaya başladık. Kıymalık etin kilogramını 28,90 kuruşa, kuşbaşı etin kilogramını da 30,90 kuruşa satıyoruz.” dedi.
Özışık, reyonlarında kesinlikle dondurulmuş ya da şoklanmış et bulunmadığını, ürünlerinin tamamının yerli ve İslami usullere uygun kesilmiş hayvanlardan elde edildiğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.