""

YOZGAT GÜZEL OLAN HERŞEYİ HAKEDİYOR « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:24

YOZGAT GÜZEL OLAN HERŞEYİ HAKEDİYOR

YOZGAT GÜZEL OLAN HERŞEYİ HAKEDİYOR
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2017 - 7:00

Sosyal Medyayı takip edenler bilir…

Ortalık toz-duman…

Bakanlar Kurulu tartışmalarını izliyorum…

Bilen, bilmeyen…

Konuya vakıf olan da, olmayan da…

Tartışmaların tarafı olmuş bir durumda.

Kimileri görev yeri değişen Bakan (ları) savunuyor…

Kimileri ise taraf olarak savunma yapanları eleştiriyor.

Üç dönem Adalet Bakanlığı görevini yürüten hemşerimiz Bekir Bozdağ taraftarları bir şeyler söylüyor.

Karşı taraf (!) başka bir şeyler söylüyor…

Doğal olan ise, İnsanları memnun etmek elbette mümkün değildir, konuyu değiştirmeden küçük bir parantez açalım; biraz düşünecek olursak bugün Yozgat Belediyesinin yaptığı çalışmalardan herkes memnun mu?

Dolayısıyla bütün gelişmeleri dikkate alırken, genel düşünmekte fayda vardır. Zira Yozgat TBMM’de 6 Milletvekili ile temsil edilirken, bugün sayı 4’e düşmesine rağmen hizmet almaya devam ediyor.

Sayın Bozdağ, Grup Başkanvekilliği yaptı, bir dönem başbakan yardımcılığı görevini yürüttü. Daha sonra Adalet bakanlığı görevini 3 dönem yaptıktan sonra bugün tekrar Başbakan yardımcısı olarak Bakanlar kurulundaki yerinde durmaktadır.

Şimdi Yozgat bu imkânları ne kadar kullandı ya da kullanmadı gelin bunu konuşalım… Bu konuda sosyal medya da taraflar arasında tartışmalar devam ederken, AK Partinin Yozgat’a yaptığı hizmetler de tartışmalar arasında yer alıyor.

AK Parti Hükümetinin 15 yıllık döneminde elbette Yozgat’a yaptığı birçok yatırım oldu. Kısaca bunları hatırlayalım sonra devam edelim:

Özellikle Sayın Bekir Bozdağ’ın bizzat takip ettiği ve yapılmasında katkısı bulunanlar; Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu, Adalet Eğitim Merkezi, Yarı Açık F tipi Cezaevi.

AK Partinin hizmetleri; Bozok Üniversitesi, Araştırma hastanesi, Şehir Hastanesi, Adalet Sarayı, Havaalanı, Hızlı Tren, Toplu Konutlar, Valilik, Yeni Eğitim Kurumları ilk akla gelenlerdir.

Burada önemli olan Yozgat’ın 15 yıl için neler kazandığı ya da neler kaybettiğini tartışmak daha doğru bir adım olacaktır.

Dolayısıyla Yozgat geçmişten günümüze bütün hükümetlere tavizsiz destek olmuştur, bu desteğin karşılığını AK Parti hükümetleri dönemindeki kadar görmüş olsaydı Yozgat bugün biraz daha gelişmiş ve kalkınmış bir şehir olacaktı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.