""

“Yozgat halkı adalet ve eşitlik istiyor” « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:03

“Yozgat halkı adalet ve eşitlik istiyor”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Hasan Hüseyin Bozok, Halime Polat, Alper Kürşat Giray, Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş ile birlikte Yozgat’ta esnaf ziyareti yaptı.

“Yozgat halkı adalet ve eşitlik istiyor”
Son Güncelleme :

04 Eylül 2021 - 15:30

Ziyaretler sırasında izlenimlerini dile getiren ve Yozgat halkını her zamanki gibi samimi bulduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün  “Yozgat Esnafının, adaletsizlikten eğitimsizlikten, kötü giden ekonomiden, mülteci sorunundan, Yozgat ekonomisini geliştirecek yatırımların yapılmadığından şikâyet ediyor. Hükümet Yozgat’a tek gözle bakıyor. Yozgat ‘ta  işsizlik gün geçtikçe artıyor, göçü önleyecek bir yatırım yapılmıyor. Seçimlerde verilen hiç bir vaadin yerine getirilmediğini görüyoruz.  Seçilen vekiller, seçildikten sonra Yozgat’ı unutmuş. Yozgat halkı torpilden, adam kayırmacılıktan, yandaşlıktan bıkmış durumda. Gençlerin umutları kırılmış, “Artık adalet ve eşitlik istiyoruz” dediklerini  duyuyorum.

Yozgat halkının, Başbakanlık görevinde de bulunmuş olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu‘nu dürüst, düzgün, doğru bir kişi olarak tanıdıklarını, Türk Milleti’nin hakkını savunacak tek lider olduğunu söylediklerini dile getiren Feramuz Üstün, “Devletin dini adalettir. Bizim önceliğimiz de adalet ve eşitliktir” dedi.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş da “İlimiz merkezinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize esnaflık yapan bir abimizin şu sözü damgasını vurdu; “Türk milletinin hakkını savunan tek bir lider kaldı. O da Davutoğlu. Sahip çıkmak boynumuzun borcu!” Bu söz beni çok duygulandırdı. Yozgatlı hemşerilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.