""

Yozgat Hayrat Yardım Temsilciliği Kurban’da Pakistan’a gidiyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:58

Yozgat Hayrat Yardım Temsilciliği Kurban’da Pakistan’a gidiyor

Türkiye’nin en büyük insanı yardım kuruluşlarından biri olan ve Kamu yararı ve izin almadan yardım toplama faaliyetine Türkiye Cumhuriyeti tarafından resmi izin verilen Hayrat İnsani Yardım Derneği Yozgat Temsilciliği vekâlet yoluyla bağışlanan kurbanlıkları Pakistan’da temsilci nezaretinde kesecek.

Yozgat Hayrat Yardım Temsilciliği  Kurban’da Pakistan’a gidiyor
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2017 - 7:00

2013 yılından beri Yozgat’ta faaliyetlerini sürdüren Hayrat İnsani Yardım temsilciliği bu sene de Kurbanları ihtiyaç sahiplerine birinci elden teslim ediyor.
Dünyada 5 Kıta 70 ülkede eğitim, sağlık, temel insanı yardım malzemeleri konusunda çalışmalarını sürdüren Hayrat Yardım temsilcilikleri Kurban çalışmalarına tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ta da büyük bir özveri ile devam ediyor.Hayrat İnsanı Yardım Yozgat Temsilcisi Seyfeddin Şahin, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:“Kurban ibadeti Rabbimizin bize vacip olarak kıldığı önemli ibadetlerden biridir. Rabbimizin “Kurban Kes” emrini yerine getirmek için Hayrat Yardım gönüllülerimiz 70 ülkede hazır. Ayrıca bizler Yozgat temsilciliği olarak bu yıl özellikle Yozgat’tan aldığımız Kurban vekâletlerini Pakistan’da ihtiyaç sahibi bölgelerde, bizzat da benim nezaretimde Kurbanların kesimini sağlayacağız ve dağıtımlarını gerçekleştireceğiz. Yozgat’ımız daha önce de yaptığımız birçok yardım faaliyetinde tüm Türkiye’de olduğu gibi dünyanın neresinde olursa olsun kardeşleri için yardım etmekten geri durmadı. Bu Kurban’ın da diğer ülkelerde yaşayan kardeşlerimiz için Bayram olabilmesi adına, Yozgat’ın hayırsever insanları bağışlarını yapmaya devam ediyorlar. Allah herkesten razı olsun. Vekâlet yoluyla kurban bağışı yapmak isteyen değerli hemşerilerimiz için Yurtdışı hisse bedeli 500 TL, Suriye Hisse Bedeli: 600 TL, Yurtiçi hisse bedeli 700 TL olarak belirlenmiştir. Abide İşhanı içerisinde yer alan Hayrat İnsani Yardım temsilciliğimize gelerek tüm şeffaflığı ile Kurban ibadetinin vekâlet yoluyla nerelerde ve nasıl yapıldığı konusunda bilgi edinilebilir. Ayrıca bağış yapan kardeşlerimiz de vekâletlerini bana verebilirler. Allah izin verirse Kurban’da Pakistan’dayız. Dünya iyilikle değişir. Hayrat Yardım”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.