""

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı görevine başladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:53

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı görevine başladı

Aslen Sorgunlu olan ve 2014 yılından buyana Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Yusuf Yazıcı, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü  Yazıcı görevine başladı
Son Güncelleme :

26 Ekim 2017 - 10:19

Aslen Sorgunlu olan ve 2014 yılından buyana Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Yusuf Yazıcı, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.
Yurdun çeşitli yerlerinde öğretmenlik, okul müdürlüğü yapan Yazıcı Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. 2014 yılında Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Yazıcı, atandığı Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı.
Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, eğitimin önemini vurgulayarak şunları kaydetti: “ Bozok Yaylası’nın naif ve gül yüzlü çocuklarıyla ,varlıkları ve duruşlarıyla güven kaynağımız ve gururumuz olan sevgili gençlerimize hizmetkar olmanın mutluluğu ile Yozgat’ımızın saygıdeğer halkını ,mümtaz eğitim camiasını saygı ,hürmet ve minnet duygularıyla selamlıyorum. Saygıdeğer meslektaşlarım, sizlerle hemhal olmak, ülkemiz ve İlimizin geleceğini daha da aydınlık ve müreffeh kılmak, kalplerin ve yeryüzünün imarı için emek sarf etmek en başat şiarımızdır. Ülkemizin daha da abad olması, göz nurumuz evlatlarımızın mutluluğunun artması için verdiğiniz emek takdire şayandır. Bir umman gibi sevgi dolu yüreğiniz ve merhametin müşfik dokunuşu ile Yurdumuzun neşe ve güven kaynağı evlatlarımıza hizmet etmenin gurur ve sevincini birlikte yaşayıp, nimeti ve külfeti birlikte paylaşacağız. Bizler, kainatın ekseninde ve en değerli varlık olan insanın kemalat sürecinin mimarı ve mümessiliyiz. Hedefimiz ; ‘’Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak ve Anadolu Kıtası büyüklüğündeki dava taşını hep birlikte gediğine koymaktır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.