""

YOZGAT İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI İLANI « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:18

YOZGAT İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI İLANI

YOZGAT İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI İLANI
Son Güncelleme :

22 Haziran 2021 - 16:53

 YOZGAT İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNİN

2019 ve 2020  YILLARI  HESAP DÖNEMİNE AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI İLANI

Yozgat İli Arı Yetiştiricileri Birliğinin 2019 ve 2020 yılları Hesap Dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere ve Yetiştirici Birlikleri Anasözleşmesine uygun olarak 24/07/2021 Cumartesi Günü Saat : 11:00 ‘da Yukarı Nohutlu Mahallesi Nohutlu Tepesi Yozgat Belediyesi Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu ve Bahçesi Merkez-YOZGAT adresinde yapılacaktır
Çoğunluk sağlanamadığı taktirde toplantı 05/08/2021 Perşembe günü aynı gündemde aynı yer ve saatte yapılacaktır.
YÖNETİM KURULU
Şaban KÜLEKÇİOĞLU Hasan Ali KARACA Başk. Yardımcısı Yönetim Kurulu Bşk
GÜNDEM
1. Açılış ve Yoklama.
2. Divan Başkanlığı Seçimi ve Divan Teşekkülü. Divan Heyetine Genel Kurul Evraklarını İmzalama Yetkisinin Verilmesi.
3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması.
4. Gündemin Okunması ve Misafir Konuşmaları.
5. 2019 ve 2020 Yıllarına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması, Görüşmeye Açılması ve İbraları.
6. 2019 ve 2020 Yıllarına ait Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması, Görüşmeye Açılması ve İbraları.
7. 2019 ve 2020 Yıllarına Ait Bilanço ve Gelir Gider Cetvellerinin Okunması, Görüşmeye Açılması ve Kabulü.
8. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerinin İbrasının görüşülmesi
9. 2021, 2022 ve 2023 Yılları Tahmini Bütçelerin ve Çalışma Proğramlarının Görüşülmesi, kabulü ve Fasıllar Arasında Aktarma Yetkisinin Yeni Yönetim Kuruluna Verilmesinin Görüşülmesi ve Kabulü.
10.Birliğe Gelir Temini Amacıyla;
a) Üye Giriş Aidatı,
b) Üye Yıllık Aidatı,
c) Hizmet Bedellerinin Belirlenmesi.
11. Birlik için Her türlü Araç Gereç ve Hizmet Aracı Alım-Satım, Kiralama Konusunda ve Ayrıca Bu Konuda Takip Edilecek Usul ve Esaslar Hakkında Yeni Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi.
12. Birlik adına her nevi taşıt, makine, ekipman ve demirbaşlar ile üretim maddelerinin temini hususunda Yeni Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi.
13. Yurt içi ve Yurt Dışı Eğitim İçin Toplantı Seminer,Fuar ve Eğitim ile İlgili Faaliyetlere Katılmak için Yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi
14. İç ve Dış Kaynaklı (AB menşeli hibe ve parasal ) Avrupa Birliği ve IPARD Projeleri Uygulaması İçin Yeni Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi.
15. Birlikte Çalıştırılacak Personel Sayısının Günün Şartlarına Göre Tespiti İşe Alım, İşten Çıkarılması ile Ücretlerin Belirlenmesi Konularında Yeni Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi.
16. Yeni Yönetim ve Denetim Kuruluna Ödenecek olan Huzur Hakkı Oturum Ücreti ile Yolluk Harcırahlarının Belirlenmesi.
17. Arı ve Arı Ürünleri ile İlgili Kamu Tarafından Dağıtılacak Tüm Teşvik ve Desteklemelerin Birlik Aracılığı ile Hazırlanması, Dağıtılması ve Gelen Teşviklerden Üyelerimizin Birliğe olan Borçlarının (cari hesaplarının) Kesilerek Ödenmesi Konusunda Yeni Yönetim kuruluna Yetki verilmesi.
18. Birliğin Tüm Resmi Daireler Nezdindeki İş ve İşlemlerini Yapmaya, Bankalarda Hesap Açmaya, Para Çekmeye ve Yatırmaya, Kredi talebinde bulunmaya ve Sözleşmelerini İmzalamaya, Kamu Kurumlarına Bağışta Bulunmaya, Yeni Yönetim Kurulunun Yetkili Kılınması Konusunun Görüşülmesi ve Kabulü.
19. Yeni Yönetim ve Denetleme Kurullarının Asil ve Yedek Üyeleri ile Merkez Birliği Delegelerinin asil ve yedek üyelerinin seçimi.
20. Dilek ve temenniler.
21.Kapanış.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.