""

Yozgat Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne Sedat Yönel atandı « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 10:25

Yozgat Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne Sedat Yönel atandı

Yozgat Belediyesi’nde yaklaşık 10 yıldır Kentsel Dönüşüm Uzmanı olarak görev yapan Sedat Yönel, Belediye bünyesinde oluşturulan Yozgat Kentsel Dönüşüm ve Kent Estetiği Müdürlüğü’ne atanarak yeni görevine başladı.

Yozgat Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne Sedat Yönel atandı
Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 16:16

Yönel, kentsel dönüşüm projelerindeki başarılı çalışmalarıyla tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor.
Yeni görevine başlaması dolayısıyla açıklamada bulunan Sedat Yönel, kendisine bu sorumluluğu veren başta Belediye Başkanı ve tüm ilgililere teşekkürlerini iletti. Yönel, “Yozgat Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projelerinde gösterdiğim çabaların takdir edilmesi ve bu göreve layık görülmem benim için büyük bir onur. Yeni görevimde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim,” diyerek, Yozgat’ın kent estetiği ve dönüşümünde önemli katkılar yapmaya hazır olduğunu vurguladı.
SEDAT YÖNEL KİMDİR?
Sedat Yönel, 2013 yılında Yozgat’a, TOKİ tarafından Eski Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde görev almak üzere geldi. O tarihten bu yana Yozgat’ta çeşitli kentsel dönüşüm projelerinde aktif görev aldı ve önemli başarılara imza attı. Yönel, Eski Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm projesinin ardından Menekşe Evleri Millet Bahçesi, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Doğum Hastanesi kentsel dönüşüm projeleri ile Belediye Hali 2. Etap kentsel dönüşüm projelerinde de önemli sorumluluklar üstlendi.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.