""

Yozgat MMO siyasi partileri gezdi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:14

Yozgat MMO siyasi partileri gezdi

Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilcisi Tahir Demirel ve beraberinde oda üyeleri, AK Parti, MHP ve CHP İl Başkanlıklarını ziyaret etti. Demirel, ziyarette, Yozgat’a yapılan her yatırımın yanında, yanlışında nezaket ölçüsünde eleştireceklerini ve doğruları ortaya koyarak karşı çıkacaklarını belirtti.

Yozgat MMO siyasi partileri gezdi
Son Güncelleme :

01 Haziran 2017 - 7:00

Yozgat MMO İl temsilcisi Tahir Demirel, şunları kaydetti: “Yozgat için hizmette her zaman yanlarında olduğumuzu, şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunmak adına oda olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu bildirdik. Yozgat’ımıza yapılan her doğrunun destekçisi olduğumuzu yapılan yanlışta da nezaket ölçüsünde eleştirimizi yanlışların doğrularını ortaya koyarak karşı çıkacağımızı belirttik.
İl Başkanlarımızla konuşmalarımızda Ülkemiz tehlikeye düştüğünde 15 Temmuz da nasıl ülkemiz adına birlik olduysak şehrimiz içinde hangi siyasi görüşte olursak olalım birlikte hareket etmemiz gerektiği kararına vardık.
Ramazan ayımızın ülkemize ve İslam coğrafyasına huzur getirmesi dileklerimizi sunarak ziyaretlerimizi tamamladık.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.