""

Yozgat şehidini dualarla uğurladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:46

Yozgat şehidini dualarla uğurladı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Çiçek Alan Hudut Karakolu’na yapılan hain saldırı sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı GATA Hastanesinde Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Enes Gazi  Özdemir, memleketi Yozgat’ın Sorgun İlçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Yozgat şehidini dualarla uğurladı
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2022 - 18:51

Şanlıurfa Birecik 2. Ordu 20. Zırhlı Tugay Bölüğü Çiçekalan Hudut Karakolu Topçu mevziine dün PKK/YPG’li teröristler tarafından düzenlenen havan saldırısı sonrası yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir, memleketi Sorgun ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin naaşı Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen törenin ardından Sorgun ilçesine askeri helikopter ile getirildi.

Şehit Özdemir için Sorgun Belediye Meydanında ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törende şehit yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İl Müftüsü Ali Gülden tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Karşıyaka mezarlığına defnedildi.

Törene şehidin ailesi ve yakınları, Yozgat Valisi Ziya Polat, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, İbrahim Ethem Sedef, Lojistik Kurmay Başkanı Tuğgeneral  Abdulkadir Fehmi Bilgin, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, daire müdürleri, siyasi ve sivil toplum temsilcileri ile askeri personel ve vatandaşlar katıldı.

Ali ve Ferdane Özdemir çiftinin 3 çocuğundan biri olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir’in bekar olduğu öğrenildi. Haber Merkezi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.