""

Yozgat Şehir Hastanesi gelişimini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:56

Yozgat Şehir Hastanesi gelişimini sürdürüyor

Türkiye’nin ilk açılan Şehir Hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi fiziki ve genel durumu bakımından gelişimini sürdürüyor.

Yozgat Şehir Hastanesi gelişimini sürdürüyor
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 17:55

Hastanenin; Kalp ve Damar Yoğun Bakım Ünitesi’nin resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Açılışa, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Hastane Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, Başhekim Yardımcıları; Dr. M. Akif Karaarslan, Dr Mete Selvi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel katıldı.
Kalp ve Damar Yoğun Bakım ünitesinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Milletvekili Yusuf Başer, yoğun bakım ünitesini gezerek Başhekim Mustafa Kozan’dan bilgi aldı.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, hastanelerinin her bakımdan gelişimini sürdürdüğünü belirterek, “Teknolojinin son cihazları ile donatılan hastanemizde amacımız vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile bizlere, hastanemize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
Milletvekili Yusuf Başer’de Yozgat Şehir Hastanesi’nin sadece Yozgat’a değil bölgesine de hitap ettiğini söyledi.
Tüm hastalara acil şifa dileklerinde bulunan Milletvekili Başer, “Ak Parti iktidarları döneminde ilimizde ve ülkemizde sağlıkta adeta devrim niteliği taşıyan gelişmeler yaşandı. Bunlardan birisi de işte Yozgat Şehir Hastanemizdir. Sadece Yozgat’ımıza değil ilçelerimizde modern hastanelere bizim iktidarlarımız döneminde kavuşmuştur. Yerköy’de modern hastane inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Eskiden bir ilaç almak için yaşadığımız sıkıntıları yeni nesil belki bilmez ama sabahın erken saatinden itibaren sırf ilaç yazdırmak ve ilacı alabilmek için saatlerce kuyrukta beklerdik. Hastalarımız hastanelerde rehin alınırdı. acil vakalara gidecek ambulans bulmakta sıkıntı yaşanırken bugün hamd olsun hava ambulansı ile hasta nakillerimizi gerçekleştiriyoruz. Sadece sağlık alanında değil her alanda AK Parti’nin büyük hizmetleri vardır.Bu vesile ile sağlık çalışanlarımız nezdinde Hastanemiz Başhekimi Mustafa Kozan Bey’e ve hastanemize Kalp ve Damar Yoğun Bakım Ünitesi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.