""

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Dünya Süt Günü etkinliği « Yeniufuk Gazetesi

2 Temmuz 2024 - 00:02

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Dünya Süt Günü etkinliği

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel, Dünya Süt Günü’nde Çocuk Hastalıkları ve Çocuk Cerrahisi Servislerini ziyaret ederek hastalarla bir araya geldi.

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Dünya Süt Günü etkinliği
Son Güncelleme :

03 Haziran 2024 - 17:59

Hastanede tedavi gören çocuklara süt ikramında bulunan Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, sütün sağlık açısından son derece değerli bir ürün olduğunu belirtti. Tüm yaş gruplarında kişi başına düşen süt tüketiminin arttırılması gerektiğine vurgu yapan Dr. Kozan, toplumsal bilinci bu konuda arttırmak gerektiğini dile getirdi.
Dr. Kozan, çocuk hastaları ziyaret ederek onların taleplerini dinlediklerini ve süt tüketimi bilincini oluşturabilmek adına süt ikramında bulunduklarını ifade etti. Bu tür etkinliklerin toplumda süt tüketimi konusunda farkındalık oluşturabileceğini belirten Başhekim Kozan, “Sağlık açısından son derece değerli bir ürün olan sütün, tüm yaş gruplarında kişi başına düşen süt tüketiminin arttırılması için, toplumsal bilinci arttırmalıyız. Bugün çocuk hastalarımızı ziyaret edip onları dinledik ve süt tüketimi bilincini oluşturabilmek için süt ikramında bulunduk. Bu bilinci sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Bu vesile ile Dünya Süt Günü’nü kutluyorum.” dedi./ Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.