""

Yozgat Şehir Hastanesindeki yangın tatbikatı gerçeği aratmadı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 00:18

Yozgat Şehir Hastanesindeki yangın tatbikatı gerçeği aratmadı

Türkiye’de hizmete açılan ilk Şehir Hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesinde yapılan yangın tatnikatı gerçeğini aratmadı.

Yozgat Şehir Hastanesindeki  yangın tatbikatı gerçeği aratmadı
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2017 - 7:00

Başhekimliğin İş sağlığı ve Güvenliği uzmanı ve Sıla İş Sağlığı ve Güvenliği AŞ.ninortak hazırladıkları senaryoya göre gerçekleştirilen tatbikat başarıyla gerçekleştirildi.
Senaryo uyarınca hastanenin 7. Katında başlayan yangın ,görevli personeller, koordinasyonve kendilerine verilen süreler içerisindetatbikatıbaşarıyla sonuçlandırdılar.
Dumandan etkilenen, hafif yaralı, solunum ve dolaşım fonksiyonu sorunu yaşayan hastayasağlık ekiplerinin zamanında müdahelesi,hasta tahliyesi ,acil çıkış kapılarının kullanımı ,çevresel kaza ve güvenlik ekibinin sayım ,kayıp kişi tespiti ,arama kurtarma ve tahliye ekibinin hastaları acil toplanma alanına sevk etmesiyle tatbikat sona erdi.
Başarıyla sonuçlanan tatbikat sonrasında Hastane başhekimi Op.Dr.Aziz Ahmet Sürel; görevli ekiple yaptığı değerlendirme toplantısında ‘’tatbikatların devam edeceğini’’ belirterek , görev alan tüm personele teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.