""

Yozgat Şehir Hastanesi’nden bir ilk daha « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:38

Yozgat Şehir Hastanesi’nden bir ilk daha

Türkiye’nin ilk açılan şehir hastanesi fiziki ve genel durumu bakımından her geçen gün gelişimini sürdürürken, Pediatrik (Çocuk) Rehabilitasyon Ünitesi’ni de hizmete  açarak bir ilke daha imza attı.

Yozgat Şehir Hastanesi’nden bir ilk daha
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2022 - 13:05

Hastanenin daha kaliteli sağlık hizmeti sunması için yoğun çaba ve gayret sarf eden hasta, hasta yakınlarının yanı sıra sağlık çalışanları ile kurduğu diyalogla dikkat çeken Hastane Başhekimi  Uz. Dr. Mustafa Kozan beraberinde İdari ekibiyle birlikte faaliyete geçirilmesi planlanan Pediatrik Rehabilitasyon Ünitesi için yerinde incelemede bulundu.

İnceleme sonrası açıklama yapan Başhekim Kozan, vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilme adına çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Başhekim Kozan, “Hastanemizde çocuklarımız için ayrı bir alanda rehabilitasyon ünitesi oluşturarak çocuklarımızın daha modern daha konforlu bir şekilde hizmet alması sağlanacak.

Pediatrik rehabilitasyon ile çocuklarımızın hareket gelişimi artırılarak günlük işlerini daha kolay yapması ve kendilerini geliştirmeleri sağlanır.Çocuklarda saptanan rahatsızlıkların rehabilitasyonu yapılarak, çocuklardaki mevcut kapasitenin ortaya çıkarılıp en üst seviyede bağımsız yaşamasını amaçlanmaktayız. Biz de Yozgat Şehir Hastanesi olarak bu konuda özel eğitim almış bir hekimimiz liderliğinde ve fizyoterapistlerimiz eşliğinde Yozgat’ımıza böylesi özel ve güzel bir hizmeti kazandırarak hastalarımızın bu hizmetten en iyi şekilde istifade etmelerini sağlayacağız.”diye konuştu. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.