""

Yozgat SMMMO Başkan ve üyelerinden gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:47

Yozgat SMMMO Başkan ve üyelerinden gazetemize ziyaret

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)Başkanı Ahmet Bulut, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Mali Müşavriler, Ferhan Akçinlioğlu, Tuncer Doğan ve Harun Evcimen gazetemiz Yeniufuk ve Yozgat Olay’ı ziyaret ederek odanın çalışmaları ve Yozgat ekonomisi hakkında sohbet etti.

Yozgat SMMMO Başkan ve  üyelerinden gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

28 Eylül 2017 - 7:00

Başkan Bulut, ilde esnafları ve mükellefleri ziyaret ederek ticaret kanununda yapılan değişiklikler hakkında bilglendirklerini belirterek, “Mali müşavrilerimizin son yıllarda iş yükü giderek artmaktadır.
Bunu zaman zaman yaptığımız açıklamalarla da dile getiriyoruz. Kanunda yapılan değişiklikler hakkında da gerek mükelleflerimizi ziyaret ederek gerekse basınımız yoluyla bu değişiklikleri duyurmaya çalışıyoruz.
Gazetelerin bu anlamda katkısı tartışılmazdır. Bu vesile ile gazete emekçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.