""

Yozgat ülkü Ocaklarından çocuklara boyama kitabı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:50

Yozgat ülkü Ocaklarından çocuklara boyama kitabı

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara boyama kitabı dağıtıldı.

Yozgat ülkü Ocaklarından  çocuklara boyama kitabı
Son Güncelleme :

25 Nisan 2017 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, ülkenin ve yarının teminatı olan çocukların bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara boyama kitabı dağıttıklarını söyledi.
Küçükduman, “ Kurtuluş Mücadelesi’nde, iman dolu göğüslerini vatan için siper eyleyen onbeş’lik yiğitlerin destansı mücadelesi sonucu; her Türk çocuğunun gözbebeğinde bu kutsal milletin istiklal ateşini gören Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920 tarihinde millet meclisini kurmuş ve bu günü Türk çocuklarına bayram günü olarak hediye etmiştir.Bu yurt Türk çocuklarının yüreklerinde, Tanrı Dağı kadar kutsaldır. Bu bayram, her Türk çocuğuna armağandır. Bizlerde bu kapsamda çocukların sevincine ortak olmak ve günün anlam ve önemine binaen boyama kitabı dağıttık. Bundan sonrada bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecek.””diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.