""

Yozgat Ülkü Ocaklarından köy ilkokulu öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:17

Yozgat Ülkü Ocaklarından köy ilkokulu öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımı

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından köy ilkokulu öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımınında bulunuldu.

Yozgat Ülkü Ocaklarından köy ilkokulu  öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımı
Son Güncelleme :

04 Ekim 2017 - 7:00

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi bu yılda köylerde eğitim gören öğrencilere yönelik çanta ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduklarını söyledi.
Küçükduman, “Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla kırtasiye malzemeleri ve çanta yardımında bulunduk. Sadece ilkokul öğrencilerimize değil, lise ve ünüversite öğrencilerimize de yönelik farklı etkinlikler düzenliyor, elde ettiğimiz gelirleri yine öğrencilerimizin eğitimi için kullanıyoruz.”dedi.
ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Yozgat Ülkü Ocakları olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Küçükduman, “Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız kardeşlik hukukunu bilen ve koruyan, birlik beraberlik adına örnek teşkileden bir teşkilata sahibiz. Ülkü Ocakları sadece eğitimle değil, sosyal ve kültürel anlamda düzenlediği farklı etkinliklerle de vatandaşlarımızın takdirini toplayarak bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Bu vesile ile bütün öğrencilerimize eğtimlerinde başarılar diliyorum.”diye konuştu.
Küçükduman, çanta ve kırtasiye malzemelerini, Yozgat Merkeze bağlı Esenli ilköğretim okulu, Osmanpaşa ilköğretim okulu,Divanlı ilköğretim okulu ve Çalatlı ilköğretim okulundaki öğrenci kardeşlere dağıttıklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.