""

Yozgat Ülkü Ocaklarından Sevdamız Kerkük Konferansı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:30

Yozgat Ülkü Ocaklarından Sevdamız Kerkük Konferansı

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sevdamız Kerkük” adlı konferans yoğun ilgi gördü

Yozgat Ülkü Ocaklarından  Sevdamız Kerkük Konferansı
Son Güncelleme :

28 Ekim 2017 - 7:00

Ülkü Ocakları Yozgat İl Teşkilatı tarafından Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa İl Ocak Başkanı Duran Küçükduman, teşkilat üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Konferans sonrası açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, “Kerkük Türktür, Türk kalacak”dedi.
Küçükduman, “Maalesef Kerkük’te birçok yağma olmuştur. Her türlü eziyet peşmerge tarafından veya dış odaklar tarafından soydaşlarımıza yapılmaktadır. Yapılan bu eziyetler, bu zulümler başka bir coğrafya da olasaydı bütün dünya oraya dikkat kesilirdi, insan hakları devreye girer, medeni dünya devreye girer, herkes devreye girer. Ama sanki orada yaşayanlar insan değilmiş gibi insanlık maalesef ki suskun. Maalesef ki samimiyetsiz açıklamalar yapılıyor.
Bunun gerekçesi, oradaki insanlar Türk, Türkmen ve Müslüman olduğundan ötürüdür. Bunlarla alakalıdır. Ama biz soydaşlarımızı hiçbir şart altında yalnız bırakmayacağız.
Bizim için, Ankara, Diyarbakır, Çanakkale ne ise Kerkük’de öyledir. Bugünde Kerkük’e dikkat çekmek için böylesine bir konferans düzenledik. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.