21 Mayıs 2025 tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesinde belirlenen adrese düzenlenen operasyonla, çeşitli suçlardan aranan iki hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında:
– Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan hakkında kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan S.Ö.Ö.,
– Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan S.U.,
başarıyla yakalanarak gözaltına alındı.
Her iki şahıs, adli işlemlerinin tamamlanması amacıyla Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. S.Ö.Ö. genel emniyet birimlerine, S.U. ise Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliği için aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla süreceğini vurguladı. / Haber Merkezi
Yozgat ve Ankara JASAT’tan ortak operasyon
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ve Ankara İl Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekipleri, Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında ortak bir operasyon gerçekleştirdi.

