""

Yozgat ve ilçelerine yeni spor kompleksleri « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 23:09

Yozgat ve ilçelerine yeni spor kompleksleri

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ziyaretinin Yozgat adına oldukça verimli geçtiğini belirterek, Yozgat ve ilçelerine yeni spor kompleksleri sözünü aldıklarını söyledi.

Yozgat ve ilçelerine  yeni spor kompleksleri
Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 15:52

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ziyaretinin Yozgat adına oldukça verimli geçtiğini belirterek, Yozgat ve ilçelerine yeni spor kompleksleri sözünü aldıklarını söyledi.
Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde Yozgat Valisi Ziya Polat ve Belediye Başkanı Celal Köse ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ettiklerini hatırlatarak, bu ziyaretin Yozgat adına önemli kazançlara vesile olacağını ifade etti.
Milletvekili Başer, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Yozgat Valimiz Sayın Ziya Polat ve Belediye Başkanımız Sayın Celal Köse ile ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında;Yerköy İlçesine gençlik merkezi yapılması, Sarıkaya İlçesine gençlik merkezi yapılması, Yozgat merkeze 50 yataklı güreş eğitim merkezi yapılması, Yozgat Merkezde bulunan kapalı spor salonunun yıkılıp yerine uluslararası standartlara uygun yeni bir salon yapılması, Spor Vadisi Projesine destek verilmesi, Spor Vadisi Projesi kapsamında yapılan kızak tesisine destek verilmesi
Aydıncık İlçesine mahalle tipi spor salonu yapılması, Kadışehri İlçesine mahalle tipi spor salonu yapılması, Yenifakılı İlçesine semt sahası ve mahalle tipi spor salonu yapılması
Yozgat’a 20 tane semt sahası yapılması, 150 tane pota yapılması, Yozgat Bozok Üniversitesinin yanında bulunan 32 dönümlük alana spor kompleksi yapılması taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza Yozgat’ımızın taleplerine verdiği destek ve yakın ilgileri için teşekkür ediyoruz. Her şey Yozgat için.” (Ferhat Özer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.