""

Yozgat’ın talepleri masaya yatırıldı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:00

Yozgat’ın talepleri masaya yatırıldı

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Yozgat’ın enerji ve tabii kaynaklar konusundaki sorunlarını ve taleplerini iletti.

Yozgat’ın talepleri masaya yatırıldı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 17:36

Milletvekili Şahan, her fırsatta bakanlarla görüşerek Yozgat’ın ihtiyaçlarını ve sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor. Son olarak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar ile bir araya gelerek, Yozgat’ın enerji altyapısı, doğal kaynaklar ve bu alanlardaki gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yozgat’ın gelişimine yönelik atılacak adımlar ve yapılacak yatırımlar konusunda bakanlarla sürekli iletişim halinde olan Milletvekili Şahan, halkın taleplerini Ankara’ya taşıyarak, kentin ihtiyaçlarının karşılanması için çaba sarf etmeye devam ediyor.
Şehrin taleplerini ve çözüm önerilerini Bakan Bayraktar’a aktaran Milletvekili Şahan, bölgedeki enerji yatırımlarının artırılması ve mevcut projelerin hızlandırılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, enerji verimliliği, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve tabii kaynakların korunması konularında Yozgat’ın ihtiyaç duyduğu destekleri de dile getirdi.
Milletvekili Şahan, yaptığı açıklamada, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli görüşmede, Yozgat’ın enerji ve tabii kaynaklar konusundaki taleplerini ve sorunlarını ayrıntılı bir şekilde aktardık. Bakanımız, Yozgat’ın bu alandaki ihtiyaçlarını ve projelerini yakından takip ettiğini belirtti. Bu vesile ile Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve ilimize olan özel alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.
Bakan Bayraktar, Yozgat’ın taleplerini dinleyerek, bölgenin enerji altyapısının güçlendirilmesi ve tabii kaynakların etkin bir şekilde yönetilmesi için gerekli adımları atacaklarını belirtti. Bakan Bayraktar, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Süleyman Şahan’a teşekkür etti./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.