""

Yozgat’lı Kubilay Sarıyerspor’la söz kesti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:28

Yozgat’lı Kubilay Sarıyerspor’la söz kesti

Yozgatspor’un altyapısında yetişen, 1 sezon kalesini koruyan ve ardından Trabzon Yalıspor’a transfer olarak kariyerine süper bir başlangıç yapan Kubilay Anteplioğlu Fethiyespor’un ardından Türk futbolunun bir dönem önemli kulüplerinden biri olan Sarıyerspor’la söz kesti.

Yozgat’lı Kubilay Sarıyerspor’la söz kesti
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2017 - 7:00

Yozgatspor’un altyapısında yetişen, 2011-2012 sezonunda da formasını başarıyla taşıyan, ardından Bank Asya Birinci Lig takımlarından 1461 Trabzonspor’a transfer olan Kubilay Anteplioğlu, İkinci Lig B Grubu’na düşmesi, kaleci Fatih Öztürk’ün de Trabzonspor’a transfer olmasının ardından birinci kaleci olmuştu.
Burada oldukça iyi bir performans sergileyen, sezon sonunda yeniden PTT Birinci Lige dönen Kubilay daha sonra 4 sezon Fethiyespor formasını başarıyla taşıdı. Hedefini PTT Birinci Lige çıkmak olarak belirleyen 2 Lig Beyaz Grup takımlarından Sarıyerspor’la anlaşan Kubilay’ın nasıl bir performans sergileyeceği daha şimdiden merak konusu oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.