""

Yozgatlı ünlü Yazar ve Şair Abbas Sayar kabri başında anılacak « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:25

Yozgatlı ünlü Yazar ve Şair Abbas Sayar kabri başında anılacak

Yozgatlı, ünlü romancı, yazar, şair ve gazeteci N.Abbas Sayar ölümünün 18. yıldönümünde bugün saat 11:00’de mezarı başında anılacak.

Yozgatlı ünlü Yazar ve Şair  Abbas Sayar kabri başında anılacak
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2017 - 7:00

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti (YGC) Başkanı Osman Hakan Kiracı ve yönetim kurulu üyeleri merhum Sayar’ın Çatak mezarlığındaki kabristanında ziyaret edecek. Anma töreni sonrasında Yozgat’ın merhum gazetecilerinden Muammer Karadeli ile Kenan Yılmaz’ın da kabirlerinide ziyaret edecekler. YGC Başkanı Kiracı, Yozgat’ın ilk gazetecisi, olan ünlü yazar şair N.Abbas Sayar için bugün kabri başında Kur’an-ı Kerim okutularak dualar edileceğini belirterek, daha sonra ebediyete intikal eden meslektaşlarından Merhum Kenan Yılmaz ve Muammer Karadeli’nin kabirlerinin ziyaret edileceğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.