""

Yozgatspor 1959 futbol okulu açıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:35

Yozgatspor 1959 futbol okulu açıldı

Yozgatspor 1959 Takımı, genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmak için düğmeye bastı.

Yozgatspor 1959 futbol okulu açıldı
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2017 - 7:00

Altyapıya verdiği önemi geçen sene gösteren Yönetimin eğitimi tabana yaymak, küçük yaştaki çocuklara futbolun inceliklerinin öğretilmesi amacıyla olur verdiği Futbol Okulu kayıtları tamamlandı. 8-9 yaş çocuklara yönelik dün startı verilen ve ailelerinde büyük ilgi gösterdiği yaz spor okulunda miniklere futbolun incelikleri, tekniği öğretilmeye çalışılacak. Yozgatspor’un geleceğini kurtarma açısından da büyük önem taşıyan futbol okuluna Altyapı antrenörlerinin tamamı refakat etti.
Altyapı Antrenörlerinden Nihat Tinel, 8-9 yaş arasındaki bütün çocukları açacakları yaz spor okuluna beklediklerini belirterek bünyelerinde yer alan Yozgat’ın en yetenekli oyuncularının yanına yeni yetişmeye başlayan diğer yetenekli oyuncuları katmak amacında olduklarını ifade etti. Tinel, “Biz Yozgat 1959 FK olarak Türk Futboluna Yozgat’tan yetenekli oyuncuları kazandırmak amacındayız. Bu nedenle de Yaz Spor Okuluna katılan ve yeteneklerini sergileyen öğrencilerimizi bünyemize katarak onların kendilerini geliştirmelerini ve ileride büyük bir oyuncu olmaları için çalışacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.