""

Yozgatspor 3 puanla döndü « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 12:31

Yozgatspor 3 puanla döndü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ligin 15. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Kürkçüler Amatörspor’u 4-1 mağlup etti.

Yozgatspor 3 puanla döndü
Son Güncelleme :

22 Ocak 2018 - 7:00

Kırmızı-siyahlı takıma galibiyeti getiren golleri ise Hakkı Tosun (2), Ali Yıldırım ve Mert Özkan atarken ev sahibi takım Kürkçüler Amatörspor’u gölünü ise Recep Yozgat kaydetti. Yozgatspor 1959 FK aldığı bu galibiyetle puanını 35’e yükseltti.
Kırmızı-siyahlı takımın en yakın takipçileri 68 Aksaray Belediyespor ise kendi evinde konuk ettiği Adana Büyükşehir Belediyespor’u 3-0, Nevşehirspor GK ise deplasmanda Kilis Belediyespor 2-1 mağlup etti.
Maça hızlı başlayan Yozgatspor 1959 FK ikinci dakika da sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta kaleciden seken top Hakkı Tosun’a çarparak ağlarla buluştu. Kırmızı-siyahlı takım bu golle 1-0 önce geçti.
10’uncu dakika da sağ kanattan gelişen Yozgatspor atağında Nizamettin’in açtığı ortaya kafayı Ali Yıldırım vurdu top direkten döndü.
20’inci dakika da Burak’ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topu Ali Yıldırım indirdi, Mehmet Şükrü Önder’in şutu savunmaya çarparak sekti, seken topu önünde bulan Hakkı Tosun’un sert şutunu kaleci son anda kornere çeldi.
Teknik Direktör Aydın Yavuz, Kadirli maçında olduğu gibi maç esnasında zaman zaman Nizamettin ile Mehmet Şükrü Önder’e kanat değiştirdi.
İlk yarının son bölümlerinde oyun sertleşti. Maçın hakemi de buna müsaade edince zaman zaman gergin anlar yaşandı. Gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı Yozgatspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz Yozgatspor’du. Kırmızı-siyahlılar 54’te Hakkı Tosun ve 56’da Ali Yıldırım’ın golleri ile iki dakika da 3-0 öne geçti.
60’ıncı dakikadan sonra oyundan düşen kırmızı-siyahlı takım topu ayağında tutmakta zorlandı.
65’inci dakika da Hakkı Tosun, yaşadığı sakatlık sonrasında sahayı sedye ile terk etti. Hakkı Tosun’un yerine oyuna Mert Özkan dahil oldu.
74’üncü dakika sol kanatta topla buluşan Recep Yozgat üç savunma oyuncusunun arasından yaptığı vuruşla topu kaleci Cengiz’in uzanamayacağı noktaya gönderdi. Takımının ilk golünü kaydetti 1-3.
Oyunun son bölümünde kontrolü tamamen eline alan Yozgatspor 1959 FK, 87’inci dakika da cezayı kesti. Sağ kanattan Onur Kaya’nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Mert Özkan uzun boyunun avantajını kullanarak topa kafayı vurdu. Özkan kendisinin ilk golünü takımını ise 4’üncü gölünü kaydetti.
Maçta geriye kalan dakikalardan gol sesi çıkmadı. Yozgatspor karşılaşmayı 4-1 kazandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.