""

Yozgatspor Ankara TKispor’u bekliyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:23

Yozgatspor Ankara TKispor’u bekliyor

Yozgatspor Pazar günü ağırlayacağı lider Ankara TKİspor’u yenerek hem çıkışını sürdürmek hem de zirveye kurulmanın mücadelesini verecek.

Yozgatspor Ankara TKispor’u bekliyor
Son Güncelleme :

26 Kasım 2021 - 18:03

Yozgatspor Pazar günü ağırlayacağı lider Ankara TKİspor’u yenerek hem çıkışını sürdürmek hem de zirveye kurulmanın mücadelesini verecek.
Lige Çayıralan Belediyespor karşısında aldığı beraberlikle başlayan, oynadığı futbolla eleştiri oklarını üzerine çeken Yozgatspor, son iki haftada yeni teknik ekibi ile çıktığı iki maçı kazanarak büyük bir moral depoladı. Ligde şampiyonluğa oynayabilecek kapasitede olduğunu gösteren ve rakiplerine gözdağı veren ekibimiz gözünü hafta sonu oynayacağı TKİ maçına dikti.
Yozgatspor hafta sonu oynayacağı Ankara TKİspor maçını kazanarak yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.
GÖZLER TKİ MAÇINDA
Lige istediği başlangıcı yapamasa da teknik direktörlük görevine Polat Özkan’ın gelmesinin ardından iki galibiyet alan ve 7 puanla üçüncü sıraya yükselen ekibimiz gözünü henüz yenilgisiz 8 puanla zirvede bulunan Ankara TKİspor ile oynayacağı maça dikti. Dünü çift kale idmanla tamamlayan ve maçta sahaya yansıtılacak oyun planını deneyen ekibimiz genel olarak iyi bir görüntü ortaya koydu. Rakibini kontratakla vurmanın planlarını yapan Teknik Direktör Polat Özkan, oyuncularını basit hatalar yapmamaları konusunda sık sık uyardı.
TEK HEDEF GALİBİYET
Teknik Direktör Polat Özkan, aldıkları iki galibiyetin takımdaki herkese büyük bir özgüven aşıladığını ifade etti. Yozgatspor’un bu ligin takımı olmadığını ve bu nedenle mutlak şampiyonluk için mücadele ettiklerini belirten Özkan, rakiplerinin yenilgisiz olmasının kendilerini çok ilgilendirmediğini ifade etti. Şampiyon olmak isteyen bir takımın rakip ayırmadan tüm maçlarına kazanmak hedefiyle çıkması gerektiğine vurgu yapan Özkan, “Biz şampiyonluğu isteyen ve bunun için sahada ve saha dışında mücadele eden bir ekibiz. İki maçta aldığımız galibiyetlerin tesadüfi olmadığını göstermek istiyorsak kesinlikle lideri de yenerek zirveye çıkmalıyız. Taraftarımızın vereceği destekle bu maçı da kazanarak zirveye yerleşmek istiyoruz” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19