""

Yozgatspor Azaltı maçına hazırlanıyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:25

Yozgatspor Azaltı maçına hazırlanıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor, deplasmanda karşılaşacağı Azatlıspor maçının hazırlıklarını kendi tesisinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yozgatspor Azaltı  maçına hazırlanıyor
Son Güncelleme :

11 Ekim 2017 - 7:00

Kırmızı-siyahlılar da sakatlıkları düzelen Furkan ile Yener takımla çalıştı. Teknik Direktör Aydın Yavuz, mücadelenin sentetik sahada oynanacak olması nedeniyle özel önlem alacak. Yavuz, takımın Perşembe ve Cuma günü yapacağı idmanları Bozok Üniversitesinin sentetik sahasında gerçekleştirecek.
Yozgatspor Teknik Direktörü Aydın Yavuz, Azatlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.
Yavuz, yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını belirtti.
Azatlıspor karşılaşmasının sentetik sahada oynanacağına dikkat çeken Aydın Yavuz, “Perşembe ve Cuma günü antrenmanlarımızı Bozok Üniversitesinin sentetik sahasında gerçekleştireceğiz. Cumartesi günü sabah Niğde’ye hareket edeceğiz” dedi.
Antrenmanların neşeli geçtiğini vurgulayan Aydın Yavuz, “Antrenmanlarda oyuncularımız topa sert girmiyor. Birbirlerine sert müdahale yapmıyor. Genel manada bunlardan kaçınarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Sakat oyuncunun olmadığı kaydeden Aydın Yavuz, 22 oyuncunun formayı alıp, oynayacak durumda olduğunu ifade etti.
Yavuz, bazı futbolcuların takıma geç katıldığını, bunları da oynayanların arasına dahil etmeyi planladıklarını dile getirdi.
Yavuz, “Geç katılan futbolcuların bazılarına 15 günlük bir antrenman programı uyguladık. Onları Azatlıspor maçının kadrosuna alacağız. Zaman zaman oyuna da dahil edeceğiz. Bu çocukların hepsi bize lazım. Hemen Hemen her maçta diğer oyuncularımızı görmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Takımın takviyeye ihtiyacı olduğuna değinen Aydın Yavuz, “Bir iki futbolcu ile görüşüyoruz. Yönetim ile de bunu paylaşıyoruz. Ama mevcut kadrodan oyuncu göndermeyi düşünmüyoruz. 22 oyuncumuz yeterli. Çok üst düzey, anormal bir şey olmadığı müddetçe bu kadro ile yola devam edeceğiz. Bir iki tane ciddi anlamda benim görüştüğüm, yönetim ile de görüştürdüğümüz oyuncular var. Onları almayı düşünüyoruz. Ama bu transferler gerçekleşmezse mevcut kadro ile en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19