""

Yozgatspor, Ceyhan’a bileniyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:04

Yozgatspor, Ceyhan’a bileniyor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor1959 FK, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Ceyhanspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Yozgatspor, Ceyhan’a bileniyor
Son Güncelleme :

18 Kasım 2017 - 7:00

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Aydın Yavuz gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Ceyhanspor maçı provasını yapan Yozgatspor 1959 FK’da teknik heyet ve futbolcularda morallerin yerinde olduğu gözlendi. Antrenmanı izleyen Yozgatspor 1959 Asbaşkanı Ahmet Akgün, Ceyhanspor maçını önemsediklerini ve kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi.
Ceyhanspor’un iyi bir kadroya sahip olduğunu hatırlatan Asbaşkan Ahmet Akgün, İç saha maçlarında alınan üç puanın önemli olduğuna dikkat çekti. Akgün, “Kendi sahamızda taraftarımızın desteği ile üç puanımızı alıp haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz” dedi.
Taraftarın itici bir gücünün olduğunu kaydeden Akgün, “Taraftarımız bilet konusunda kendi sosyal medya hesaplarından paylaşımlarını yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ceyhan maçına büyük bir ilgi bekliyoruz. Taraftar baskısı önemli. Nevşehir maçında bunu gördük. Seyirci ve taraftarımız 12’nci adam. İtici bir güç, bu güce bizim ihtiyacımız var” diye konuştu.
YOZGATSPOR YAN TOP VE ŞUT ÇALIŞTI
Yozgatspor’da Ceyhanspor maçı hazırlıkları bugün yapıla ter idmanı ile tamamlandı. Teknik Direktör Aydın Yavuz, hafta boyunca oyuncularına yoğun bir antrenman programı uyguladı. Yavuz, dünkü idmanda futbolculara yan top ve şut çalışması yaptırdı.
Teknik Direktör Aydın Yavuz, antrenman sonrası Ali Yakup ile Hakkı Tosun’a özel olarak şut çalıştırdı.
Ceyhanspor’un ciddi bir rakip olduğunu dile getiren Aydın Yavuz, “Kendi evimizde oynuyoruz. Kazanmamız gereken bir maç. Oyuncularımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Maçı lehimize çevirerek, maçı kazanmak istiyoruz. Bu kapasitemiz, bu becerimiz var” dedi.
HAKKI TOSUN
SEVİNCİ
Geçen hafta oynana Adana Büyükşehir Belediyespor’u maçında dizinden sakatlanan golcü oyuncu Hakkı Tosun iyileşti. Teknik Direktör Aydın Yavuz’un golcü oyuncuya ilk 11’de şans vermesi bekleniyor. Ayak bileğindeki sakatlığı nükseden Umut’un ise Ceyhanspor maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Aydın Yavuz ise, “Umut bu hafta yok. Doktorun bize verdiği rapor doğrultusunda tedavisi devam ediyor. Hakkı maça yetişecek. Onu maça yetiştireceğiz” diye konuştu.
BİZİM İÇİN BİZ
ÖNEMLİYİZ
Ceyhanspor’un teknik direktör Levent Arıkdoğan ile anlaşamamasının hatırlatılması üzerine Teknik Direktör Aydın Yavuz, “Bizim için biz önemliyiz. Ceyhanspor’un bu iş içidir. Bizim yorum yapmamız doğru olmaz. Biz sadece sahadan üç puan ile nasıl ayrılırız onu düşünüyoruz. Kazanmamız gereken bir maç” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.