""

Yozgatspor farklı kazandı: 4-0 « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 23:15

Yozgatspor farklı kazandı: 4-0

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ligin 12. haftasında deplasmanda Belen Belediyespor’u ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Yozgatspor’un 4:0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Yozgatspor farklı kazandı: 4-0
Son Güncelleme :

10 Aralık 2017 - 7:00

11
Kırmızı-siyahlılar Hakkı Tosun (2) Ali Yakup ve Nizamettin’in golleri ile Belen Belediyespor’u 4-0 mağlup etti. Aldığı bu galibiyetle puanını 28’e yükselten Yozgatspor 1959 FK 12. Haftada puan cetvelindeki yerini korudu. İlk yarı rüzgara karşı oynayan Yozgatspor rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandı. Rakip takımın oyuncusu ile çarpışarak kafasına darbe alan Hakkı Tosun oyunun büyük bölümünde bandajla oynadı. 29’uncu dakika Mehmet Şükrü’nün şutu rakip takım oyuncusunu eline çarptı, maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasında gösterdi. Topun başına geçen golcü oyuncu Hakkı Tosun takımını 1-0 öne geçen golü kaydetti. Golden sonra Yozgatspor 1959 FK daha rahat top yapmaya başladı. 39’uncu dakika sağ kanattan Hakkı Tosun taşıdığı top ile sıfıra inerek ceza sahası içinde boşta olan Ali Yakup’u gördü. Ali Yakup sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 2-0. İlk yarı bu golle tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan kırmızı-siyahlı takım başlama vuruşu ile birlikte golü de buldu. Nizamettin sol kanattan çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 3-0 İkinci yarı rüzgarı arkasına alan kırmızı-siyahlı takım oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi. Bu golden 8 dakika sonra Hakkı Tosun kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydetti. 4-0 Bu golden sonra gelişen ataklarda gol sesi çıkmadı. Kırmızı-siyahlılar aldığı bu galibiyetle puanını 28’e yükselterek, ikinci sıradaki yerini korudu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19