""

Yozgatspor Futbol Okulu Sivasspor U12 Cup Turnuvasında « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 22:15

Yozgatspor Futbol Okulu Sivasspor U12 Cup Turnuvasında

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’un düzenlediği U12 Cup turnuvası, heyecan dolu maçlarla başladı. Bu prestijli turnuvada, Yozgatspor Futbol Okulu da yer alıyor ve Yozgat’ı temsil ediyor. Üç gün sürecek olan organizasyon, genç yeteneklerin performanslarını sergileyebileceği önemli bir turnuva olarak öne çıkıyor.

Yozgatspor Futbol Okulu Sivasspor U12 Cup Turnuvasında
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2024 - 18:21

Yozgatspor Futbol Okulu, Sivasspor’un düzenlediği U12 Cup turnuvasına katılarak, yetenekli genç futbolcularını bu büyük organizasyonda temsil ediyor. Yozgatspor Futbol Okulu Kulübü Başkanı İlhami Ünal, bu tür turnuvaların oyuncuların gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, katılımın çocuklar için değerli bir deneyim sunduğunu belirtti. Kulüp Başkanı İlhami Ünal, “Sivasspor’un düzenlediği turnuvada U-12 takımımız ile biz de yer alacağız. Yozgat U-12 liginde şampiyon olmuştuk ve çok yetenekli oyuncularımızın yer aldığı bir takımımız var. İnşallah Sivas’ta da önemli bir başarı elde etmek istiyoruz. Oyuncularımız bu tür büyük organizasyonlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır. Bu vesile ile oyuncularımıza başarılarının devamını diliyorum.”dedi.
/Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19