""

Yozgatspor, Kırıkkale hazırlıklarını tamamladı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:15

Yozgatspor, Kırıkkale hazırlıklarını tamamladı

Ligde şuana kadar oynadığı karşılaşmalarda istediği sonuçları alamadığı için şampiyonluk yarışından uzak bir şekilde mücadelesini devam ettiren, ilk devrede kalan maçlarını kazanmak için çalışmalarını sürdüren Yozgatspor, yarın Kırıkkalespor ile karşı karşıya gelecek.

Yozgatspor, Kırıkkale  hazırlıklarını tamamladı
Son Güncelleme :

12 Kasım 2016 - 7:00

Üst üste aldığı mağlubiyetler neticesinde yaşanan sorunu teknik direktör değişikliği ile çözen Yozgatspor, geçen hafta sahasında Kazan Belediyespor’u mağlup ederek, aldığı 3 puan ile yoluna devam etti.
Kırmızı siyahlı ekip, üst sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını kapatmak yolunda haftayı 3 puan ile tamamlaması takımda morallerin yeniden düzelmesini sağlarken, kazanılan 3 puan Kırıkkale maçı öncesinde takımlarını yalnız bırakmayan taraftar içinde umut oldu.
Yozgatspor’un yeni Teknik Direktör Feridun Dündar yönetiminde Kazan Belediyespor karşılaşmasını zorda olsa mağlup eden Yozgatspor’da hedef yarın oynanacak Kırıkkalespor karşılaşmasını da kazanmak olarak ilan edildi.
Kırıkkalespor karşılaşmasına iyi bir hazırlık yaparak tamamladıklarını anlatan Yozgatspor’un başarılı eski hocalarından Feridun Dündar, Kırıkkalespor maçı dahil bütün maçlarımızı kazanmak durumundayız dedi.
Yozgatspor’da takım kadrosunda giden oyuncular olduğu için bir takım değişiklikler yapmak durumda kaldıklarını hatırlatan Teknik Direktör Dündar, bundan sonra bütün maçlarımızı kazanarak yolumuza devam edeceğiz, bize güvenen taraftarımızı mahçup etmeyeceğiz dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19