""

Yozgatspor, lideri gözüne kestirdi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:20

Yozgatspor, lideri gözüne kestirdi

Grup lideri ve Ankara temsilcisi TKİ Spor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Siyahlı ekip, üst üste aldığı galibiyetlerle yüzü gülüyor. Takımın tecrübeli hocası Polat Özkan, Ankara TKİ spor’u yenip, liderlik koltuğunu kalıcı olarak devralmak istediklerini söyledi.

Yozgatspor, lideri gözüne kestirdi
Son Güncelleme :

24 Kasım 2021 - 17:38

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK son iki hafta da aldığı galibiyetlerle moral ve motivasyonda zirveye ulaştı.
Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü Grupta mücadele eden Yozgatspor, Kırşehir temsilcisi Yeşil Kamanspor’u kendi saha ve seyircisi karşısında 4-2 mağlup ederek, çıkışını sürdürürken, puan cetvelinde de dört basamak birden yükseldi.
Ligin başlamasından bu yana geçen haftalardaki takımın performansını değerlendiren bir açıklama yapan Kırmızı Siyahlı ekibin Teknik Direktörü Polat Özkan, her türlü dezavantajları göz önünde bulundurarak, takım arkadaşlarımızla yeni bir yola girdik, birbirimize inandık, güvendik ve birbirimizi mahcup etmeyecek, bir çalışma içerisinde yolumuza devam ediyoruz dedi.
Deplasmanda Yeşil Kamanspor karşılaşmasında takımın iyi bir futbol sergilediğini, ortaya konulan mücadele neticesinde de hak edilen 3 puanı alarak, iyi bir çıkış yakaladıklarına dikkat çeken Teknik Direktörü Polat Özkan, bu istikrarından devam etmesi için takım olarak her türlü fedakârlığı göze aldıklarını söyledi./Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19