""

Yozgatspor Masterlar Kayseri’den puansız döndü « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 05:19

Yozgatspor Masterlar Kayseri’den puansız döndü

Sezonun ilk karşılaşmasını Kayseri deplasmanında oynayan Yozgat Masterler ekibi, sergilediği iyi oyuna rağmen sahadan 3-2 mağlubiyet ile ayrıldı.

Yozgatspor Masterlar  Kayseri’den puansız döndü
Son Güncelleme :

12 Ekim 2021 - 17:28

Sezonun ilk karşılaşmasında Kayseri ekibi, Organize Masterler takımı ile oynayan Yozgat Masterler, sergiledikleri iyi oyuna rağmen sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
Karşılaşma sonrası yazılı bir açıklama yapan Yozgatspor Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç, “Kayseri’de ligin ilk karşılaşmasını oynadık. Ancak sergilediğimiz iyi oyuna rağmen sahadan 3-2 mağlubiyet ile ayrıldık.
Karşılaşmanın ilk devresinde verilmeyen bir penaltının ardından lehimize verilen bir penaltı ile 1-0 yenik duruma düştük. Ardından yaptığımız defansif bir hata sonucu yediğimiz ikinci gol ile ilk yarı 2-0 bitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğumuz ilk gol ile ümitlendik. Ancak ardından gelen korner vuruşundan yediğimiz gol ile durum 3-1 oldu. Kalemizde gördüğümüz bu golden sonra sürekli atak yapan taraf olduk. Adeta tek kale oynamaya başladık ve ikinci golümüzü bulduk. Bu golün ardından peş peşe gelen sakatlıklar sonucu oyun düzenimiz çok bozuldu. Karşılaşma neticesinde 3-2’lik talihsiz bir yenilgi aldık.
Ev sahibi ekibe karşılaşma sırasında gösterdikleri centilmenlikten ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ali başkan nezdinde tüm Organize Masterler ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19