""

Yozgatspor Şeker’e hazır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:43

Yozgatspor Şeker’e hazır

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ilk yarının son haftasında Kayseri Şekerspor’u konuk edecek. Kırmızı-siyahlılar Kayseri Şekerspor’u da yenerek devre arasına moralli girmek istiyor.

Yozgatspor Şeker’e hazır
Son Güncelleme :

16 Aralık 2017 - 7:00

Teknik Direktör Aydın Yavuz nezaretinde yapılan idmanda futbolcular şut çalıştı. Hafif sakatlıkları bulunan Hakkı Tosun, Burak Altunay ve Vehbi Furkan Yıldırım’ın Kayseri Şekerspor karşısında forma giymesi bekleniyor.
Teknik Direktör Aydın Yavuz, Belen Belediyespor karşılaşmasında sahaya çıkan ilk onbir de değişiklik yapmayı düşünmüyor. Belen maçında forvet arkasında görev verdiği Mustafa Güler’in yerinde başka bir oyuncuyu deneyebileceği öğrenildi. Kırmızı siyahlılar 28 puan ile ikinci sırada yer alıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.