""

YOZGATSPOR SON ANDA « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:33

YOZGATSPOR SON ANDA

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor 1959 FK ligin 17’inci haftasında konuk ettiği Azatlıspor’u 4-2 mağlup etti.

YOZGATSPOR  SON ANDA
Son Güncelleme :

05 Şubat 2018 - 7:00

Kırmızı-siyahlı takıma galibiyeti getiren golleri Ali Yıldırım, Hakkı Tosun (P), Mehmet Şükrü Önder ve Yener Boz kaydetti. Konuk ekip Azatlıspor’un gollerini ise Ali Çermen (2) attı. Yozgatspor aldığı bu galibiyet ile puanını 38’e yükseltti.
Zirveden kopmak istemeyen Yozgatspor, Niğde ekibi karşısında büyük şok yaşadı. 27’inci dakikaya kadar sayısız pozisyona giren ama gol atamayan kırmızı-siyahlı takım Ali Yıldırım’ın kafa golüyle 1-0 önce geçti. Bu golden 8 dakika sonra 37’inci dakika da savunmanın hatasını Ali Çermen affetmedi, skora denge geldi. 1-1. Tam ilk yarı bitti derken 45’inci dakika kullanılan köşe vuruşunda Ali Çermen attığı kafa golü ile kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 1-2
İkinci yarı sahada galibiyet yemini eden kırmızı-siyahlı oyuncular maça hızlı başladı.
Hakkı Tosun ile ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarı da birçok müsait pozisyondan yararlanamadı. Yozgatspor aradığı golü 60’ıncı dakika da buldu. Sol kanatta ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Şükrü Önder sert vurdu, önce direğe çarpan top daha sonra ağlarla buluştu, skora denge geldi. 2-2. İki golün pasını veren Nizamettin ile golden üç dakika sonra penaltı atışı kazandık. Topun başına geçen Hakkı Tosun kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi. 3-2
Karşılaşmanın 70’inci dakikasından sonra Teknik Direktör Aydın Yavuz Nizamettin’i oyundan aldı. Buna sinirlenen Nizamettin formasını çıkarıp doğrudan soyunma odasına gitti. Oyundan alınmasına kızan Nizamettin soyunma odasının kapılarını yumrukladı.
82’inci dakika da sağ kanattan Mehmet Şükrü Önder’in ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Yener Boz, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.4-2 Karşılaşma da başka gol olmayınca Yozgatspor ligin 17’inci haftasında üç puan ile kapatarak zirve takibini sürdürdü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.