""

Yozgatspor’da Afyon kampı devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:55

Yozgatspor’da Afyon kampı devam ediyor

Yoğun bir şekilde kamp programına devam eden Yozgatsporlu oyuncular kampın yapıldığı İkbal Thermal Otelin havuzunda serinlemeyi ihmal etmedi. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girmeye hazırlanan Yozgatspor’un kamp çalışmaları sıcak havaya rağmen yüksek tempoyla devam ediyor.

Yozgatspor’da Afyon  kampı devam ediyor
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2017 - 7:00

Yozgatspor’da ikinci etap kamp çalışmaları Afyon’da devam ediyor. Yoğun devam eden kamp programı kapsamında üç hazırlık maçı oynayan kırmızı siyahlı ekip, ortaya koyduğu takım oyunu ile beğenilirken, bazı bölgelerde tespit edilen aksaklıkların giderilmesi için kadroya yeni isimlerin dahil edilmesi konusunda mutabakata varıldı.
TARAFTARLA BULUŞACAĞIZ
Yozgatspor’un Afyon’da devam eden kamp çalışmaları sıcak havaya rağmen yüksek tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Memduh Fidan, Afyon’daki kamp döneminin verimli geçtiğini söyledi. Fidan, ‘’Takımımız şampiyonluk yarışını önde götürebilecek kapasiteye sahip. Bunu hazırlık maçlarında gördük. Şampiyonluk turunu atmak istiyoruz. O nedenle de her mevkide eksiğimizin olmamasını istiyoruz. Biz her maçımızı kazanmak yolumuza emin adımlarla gitmek istiyoruz. Yozgatspor, Afyon kampı sonrasında hazır bir ekip olarak Yozgat’a dönecek, sezon açılışında taraftarlarımızla buluşacağız’’ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.