""

Yozgatspor’da Arsuz hazırlıkları başladı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:35

Yozgatspor’da Arsuz hazırlıkları başladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’da Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Arsuz Karaağaçspor maçının hazırlıklarına başladı.

Yozgatspor’da Arsuz  hazırlıkları başladı
Son Güncelleme :

07 Şubat 2018 - 7:00

4-2 kazanılan Azatlıspor maçının ardından Teknik heyet ve oyuncular bir günlük iznin ardından kulüp tesislerinde toplanarak, Adana temsilcisi ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sakatlığı düzelen Ali Yakup’ta takımın dünkü idmanında yer aldı.
Teknik Direktör Aydın Yavuz antrenman öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Yavuz, Azatlıspor maçında oynanan kötü futbol için oyuncularını uyardı. Rehavete kapıldıklarında neler olabileceklerini hep birlikte gördüklerini dile getiren Aydın Yavuz, her maçın ciddi ve bir o kadar da zor olduğunu ifade etti.
Yavuz, futbolcularından antrenmanda bile disiplin ve ciddiyeti elden bırakmamalarını istedi. Yavuz, “Bir anlık bir konsantrasyon eksikliği ve rakibi hafife alma düşüncesinin nelere mal olabileceğini gördük. Az kalsın bütün emeklerimiz gidecekti. Azatlı maçından ben ve oyuncularımız büyük bir ders çıkardık. Bundan sonra daha dikkatli olacağız” dedi. Kırmızı-siyahlı oyuncular dünkü idmanda Teknik Direktör Aydın Yavuz nezaretinde düz koşu yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.