2018-2019 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Yozgatspor 1959 FK’da transfer çalışmaları sürüyor.
Önceliği iç transfere veren kırmızı siyahlı yönetim teknik direktör İbrahim Baş ve teknik heyetin çalışmaları sonrasında Yozgat’a davet edilecek isimleri belirledi.
Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan kaleciler Mustafa Köseci ve Cengiz Karaaslan ikilisinden bir tanesinin kadroda tutulmasını isteyen Teknik Direktör Baş, stoperler Mert Özkan ve Burak Altınay, ön libero Onur Kaya, sol açık Mehmet Şükrü Önder ve Vehbi Furkan Yıldırım ile sağ bek oyuncusu Adem Gültekin ile görüşülmesi yönünde rapor verdi. Kendilerine verilen rapor doğrultusunda listesinde bulunan oyuncuları Yozgat’a davet eden transfer komitesi görüşme sağladığı stoper Mert Özkan ve kaleci Cengiz Karaaslan ile anlaşma sağladı.
Yozgatspor 1959 FK Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiğini belirtti. Arslan, “İç transferde Yozgat’a davet edilen oyuncularımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Dış transferde ise teknik heyetin verdiği isimleri Yozgat’a davet ettik. Yozgatspor’a yakışan bir kadro kurmak için büyük bir titizlikle çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Yozgatspor’da transfer çalışmaları sürüyor
2018-2019 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Yozgatspor 1959 FK’da transfer çalışmaları sürüyor.
