""

Yozgatspor’da Transfer planı netlik kazanmadı « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 16:38

Yozgatspor’da Transfer planı netlik kazanmadı

Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapılmasının netlik kazanmadığını belirten Yozgatspor 1959 FK As Başkanı Ahmet Akgün, “Takımın oturmuş bir düzeni var, bu düzeni bozmak istemiyoruz” dedi.

Yozgatspor’da Transfer  planı netlik kazanmadı
Son Güncelleme :

27 Aralık 2016 - 7:00

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK, devre arasını Antalya’da gerçekleştirdiği kampla sürdürüyor.
Devre arası transfer dönemi ile ilgili açıklamalarda bulunan As Başkan Akgün, “Şampiyonluk yolunda kamp sürecini iyi bir şekilde geçirdikten sonra kulüp başkanımız ve yönetimimizle oturup takıma takviye konusunu görüşeceğiz. Ancak takviye yapılıp yapılmayacağız tam kesinlik kazanmadı. Takımımızın oturmuş bir düzeni var ve o düzeni de bozmak istemiyoruz. Futbolcularımızda kulüpten memnun, bu memnuniyet devam ettiği sürece de inşallah şampiyonluk yolunda adım adım ilerleyeceğiz. İkinci yarı artık liderin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Hiçbir şekilde mağlubiyet düşünmüyoruz. Puan kaybı kesinlikle düşünmüyoruz. Teknik ekibimizin de bunu bilinçaltına yerleştirmesini futbolcularımızın da bu seviyede devam etmesini hatta daha da üzerine koyarak kamp sürecini iyi değerlendirmelerini istiyoruz. Biz kaliteli bir takımız tüm kamu oyu bunu biliyor ama maalesef futbolda her şey oluyor ve bazen istediğiniz sonuçlara ulaşamayabiliyorsunuz” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19