""

YOZGATSPOR’DA UMUTLAR AZALIYOR « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:21

YOZGATSPOR’DA UMUTLAR AZALIYOR

Ligin ikinci yarısına iyi başlayıp, iki rakibinin berabere kalması ile birlikte şampiyonluk için yeniden umutlanan Yozgatspor, Kayseri takımlarına karşı şanssızlığını yine kıramadı.

YOZGATSPOR’DA  UMUTLAR AZALIYOR
Son Güncelleme :

19 Şubat 2018 - 7:00

İlk yarıda berabere kaldığı Talasgücü Belediyespor’la bu kez kendi saha ve seyircisi önünde ve futbol adına beklenilenin altında kaldığı maçta 2 puan kaptıran Kırmızı Siyahlılar, bitime 7 hafta kala şampiyonluk şansını biraz daha azaltarak haftayı kapattı.
Yozgatspor sahasında konuk ettiği Talasgücü Belediyespor ile bir kez daha berabere kalarak taraftarını şok etti.
MAÇTAN DAKİKALAR
Dak.14: Yozgatspor atağında Serdar Sudun kendisine yapılan faul atışını sol kanattan kullandı. Ceza sahasına gelen topu Mehmet Şükrü içeriye çevirdi ancak defans kornere çeldi. Kullanılan köşe atışında kaleci tehlikeli gelen topu güçlükle uzaklaştırdı.
Dak.38: Yozgatspor’un hızlı geliştirdiği atakta Ali Yıldırım kafayla topu sağ kanattan hareketlenen Nizamettin’in önüne bıraktı. Bu oyuncunun sert şutunu kaleci çeldi boşta kalan topa kimse dokunamadı.
Dak.42: Mehmet Şükrü’nün ceza sahası içerisinde yaptığı vuruşu defans çıkardı.
İlk yarının kalan dakikalarında ataklar sonuç vermeyince devre golsüz sona erdi.
Dak.51: Yozgatspor ikinci yarıya baskılı başladı. Orta sahanın en iyilerinden biri olan Onur’un pasıyla buluşan Şükrü soldan girdi ortasında Nimazettin bom boş pozisyonda topu dışarı gönderip takımını mutlak golden etti.
DAK.73(GOL): Yozgatspor bu dakikada aradığı gole kavuştu. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Ali Yakup’un ceza yayı üzerinde topla buluştuktan sonra boşa kaçan Nimazettin’i gördü bu oyuncu da boş pozisyondaki Hakkı’ya topu bıraktı. Golcü oyuncu topu ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.
DAK.75(GOL): Golü kalesinde görene kadar futbol oynamayan Talasgücü Belediyespor bu dakikada beraberliği yakaladı. Verdiği kararlarla Yozgat taraftarının eleştirisine maruz kalan hakemin uydurduğu faulü Bünyamin kullandı ceza sahasında iyi yükselen Mehmet Tahir kafayla topu ağlara gönderip skoru eşitledi.
Dak.88: Yozgatspor’un galibiyet golü için yüklenmesiyle oluşan boş alanları iyi kullanan Talasgücü hızlı oyuncularıyla önemli pozisyonlar yakaladı. Bu dakikada defansın arkasına sarkan Burak topu kaleciden kurtardıktan sonra çapraz pozisyonda vurdu meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.
Karşılaşmanın sonuna eklenen 6 dakikalık ek sürede de gol olmayınca ilk yarıda olduğu gibi rakibiyle 1-1 berabere kalan Yozgatspor, şampiyonluk yolunda çekiştiği Nevşehir’in bir maç eksiğiyle 2, Aksarayspor’un ise 4 puan gerisine düşerek umutlarını biraz daha azalttı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.