""

Yozgat’ta 9001 Kalite belgeli tek okul « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 03:43

Yozgat’ta 9001 Kalite belgeli tek okul

Yozgat Atatürk Anadolu Lisesi, il genelinde büyük bir başarı elde ederek TS-EN 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazanan tek okul oldu.

Yozgat’ta 9001 Kalite belgeli tek okul
Son Güncelleme :

30 Aralık 2021 - 18:22

Yozgat Atatürk Anadolu Lisesi, il genelinde büyük bir başarı elde ederek TS-EN 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazanan tek okul oldu.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Atatürk Anadolu Lisesi’nin TS-EN 9001 -2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazanmasının gurur verici olduğunu belirterek, Okul Müdürü Bedrettin Dıvrak başta olmak üzere, okul idaresi ve öğretmenlerini tebrik ettiğini söyledi.

 

Yazıcı, “9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin, etkili bir kalite sistemini ifade eden, uluslararası standartlar teşkilatı ISO tarafından üretilmiş olan, kuruluşların kalite yönetim sistemini şartlarını ve yapısını anlatan temel revizyon kalite standartıdır. Bu standartın temel amacı ve kazanımı, kurumlarda disiplinli bir yapı kurarak tecrübe edilmeden, deneme-yanılma metotları uygulamadan kurumsal bir kalite yönetim yapısına kavuşmaktır.

Bu kapsamda Yozgat İş sağlığı ve Güvenliği Birimi koordinesinde yapılan çalışmalarla Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü TS-EN 9001 -2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazanmış olması, ilimizde bulunan diğer okul/kurumlara öncülük edecektir. Bu vesile ile bu başarıda emeği geçen  Okul Müdürümüz Bedrettin Dıvrak, Okul/Kurum yönetici ve çalışanlarına İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir kez daha teşekkür eder çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.” diye konuştu. Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.