Denetimler kapsamında ekmek ve pide üretimi yapılan işletmelerde; un, maya, katkı maddeleri, üretim alanları, ekipmanlar ve personel hijyeni titizlikle incelendi.
Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü kontrol görevlilerince yürütülen denetimlerde, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi.
Yozgat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, halk sağlığının korunması ve güvenilir gıdanın temini için denetimlerin düzenli aralıklarla sürdürüleceğini vurguladı.
/ Haber Merkezi
Yozgat’ta fırınlarda hijyen denetimi
Yozgat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, 15-16 Ekim 2025 tarihleri arasında il merkezinde faaliyet gösteren 28 fırında hijyen ve üretim koşullarına yönelik denetimler gerçekleştirdi.


