Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta karla karışık yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Birçok bölgede yağış beklenirken, bazı illerde yağışların karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde parçalı ve

Tahminlere göre; Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Yozgat, Sivas, Manisa, Tokat, çevrelerinde yağışlı hava etkili olacak. Ayrıca, Konya’nın kuzey ve batı kesimleri ile sabah saatlerinde Zonguldak ve çevrelerinde de yağış bekleniyor.

Yağışların genel olarak yağmur ve sağanak şeklinde olacağı belirtilirken, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar görülebileceği bildirildi.

Öte yandan Marmara, Ege ile iç ve doğu bölgelerde sis ve pus hadisesinin yer yer etkili olacağı tahmin ediliyor. Yetkililer, özellikle sabah ve gece saatlerinde görüş mesafesinde azalma yaşanabileceğine dikkat çekerek sürücüleri tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, rüzgarın çoğunlukla güneyli yönlerden, kuzeybatı kesimlerde ise kuzeyli yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
/Haber Merkezi

 

 

Reklamı Geç